Over de vereniging

Met onze vereniging promoten we de Franklin Methode voor Ruiters in het algemeen en de aangesloten gecertificeerde trainers in het bijzonder. We doen dit door volwaardige en kwaliteitsvolle opleidingen en nascholingen te organiseren en op events aanwezig te zijn zodat elke ruiter en paardenliefhebber ons en de Franklin Methode voor Ruiters leert kennen. 

Al onze aangesloten trainers doorlopen jaarlijks verschillende na- en bijscholingen of activiteiten die hun competentie en hun diploma geldig houden. De aangesloten leden vormen een hechte vereniging waarbij elk lid kan rekenen op ondersteuning door collega’s en de vereniging zelf. Op deze manier zullen onze leden elke ruiter of paardenliefhebber optimaal begeleiden naar een beter lichaamsbewustzijn en betere beweging op of naast het paard. 

De vereniging draagt kwaliteitsvolle communicatie en educatie, verenigingsgevoel én constructieve samenwerking met andere verenigingen hoog in het vaandel. We verdedigen dan ook enkel de belangen van onze gecertificeerde leden. We ondersteunen hen ook met materialen en visibiliteit in alle activiteiten waaraan we als vereniging deelnemen of zelf organiseren. 

Onze aangesloten leden hebben naast hun Franklin Method Equestrian diploma (‘s) vaak ook nog andere paard- of mens gerelateerde competenties. Dit maakt van onze leden de best mogelijke trainers die een ruiter kan wensen.  

 

Franklin Method Equestrian Nederland en België 

Opgericht in 2022 en gezeteld te Zundert 

KVK 87851806 

BTW NL86 4426 306 B01 

Rekeningnummer NL41RABO 0319 8564 29